REALME Casti Wireless Buds Air 5 Pro Global Astral Black Negru
Produs nou, sigilat

REALME Casti Wireless Buds Air 5 Pro Global Astral Black Negru

Produs nou, sigilat
371.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Comanda acest produs si primesti 3.72 puncte = 3.72 lei (cashback)
Descriere produs

Dispunand de Anulare activa a zgomotului (ANC), drivere planare de 6 mm si un codec LDAC imbunatatit pentru o calitate audio impecabila, Realme Buds Air 5 Pro au scopul de a eleva experienta ta de ascultare.

Castile ofera comenzi tactile intuitive in partea de sus a fiecarei casti, oferind o experienta de utilizare fara cusur. Cu o simpla atingere dubla, utilizatorii pot reda/opri muzica sau raspunde/incheia apelurile, in timp ce o atingere tripla permite sarirea pieselor sau trecerea la urmatoarea melodie. Tinand apasat un earbud timp de 2 secunde, se comuta in mod convenabil anularea zgomotului si, de asemenea, se pot incheia apelurile telefonice primite.

Includerea unui driver de bas de 11 mm, echipat cu o diafragma 100% de inalta puritate si rezistenta ultra-inalta, ofera un impuls substantial de 30% pentru muzica, asigurand o iesire audio puternica si rezonanta. In completare, tweeterul microplanar de 6 mm scoate in evidenta nuantele din frecventele inalte, imbunatatind claritatea in genuri precum pop si muzica lenta.

Utilizarea sistemului wireless Hi-RES, a amplificarii dinamice a basului, a sistemului audio spatial la 360 de grade si a transmisiunii LDAC HD sporeste experienta de ascultare, creand o ambianta captivanta.

Caracteristicile de anulare activa a zgomotului (ANC) ale Buds Air 5 Pro sunt demne de remarcat, oferind o anulare a zgomotului de pana la 50dB si reducand in mod eficient zgomotul de banda ultra lata de pana la 4000 Hz. Aceasta tehnologie asigura un mediu de ascultare linistit, indiferent daca te afli intr-o gara aglomerata, intr-un autobuz sau la aeroport.

Pentru apeluri, Realme Buds Air 5 Pro exceleaza prin configuratia cu 6 microfoane si anularea zgomotului de apel. Algoritmul de reducere a zgomotului ambiental (ENC) asigura ca apelurile tale sunt clare si fara zgomot de fond. Sistemul cu doua microfoane, format din FF Mic si Talk Mic, functioneaza in tandem pentru a anula zgomotul ambiental si a oferi o voce mai clara

Datorita bateriei de 560 mAh, aceste casti ofera o durata impresionanta de redare de 40 de ore atunci cand sunt combinate cu carcasa de incarcare. Chiar mai remarcabil, doar 10 minute de incarcare asigura 7 ore de redare continua, asigurandu-te ca nu ramai mult timp fara melodiile preferate.Pentru cei care prioritizeaza timpul de convorbire, Buds Air 5 Pro ofera aproximativ 5,5 ore de utilizare.

Cu un grad de rezistenta la apa IPX5, Realme Buds Air 5 Pro ofera de asemenea, protectie impotriva stropilor si a ploii.

  • Cod MemoX: 76493
  • Cod EAN: 6941764418721
In stoc
Procesare comanda estimativ 9-10 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 7 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Specificatii

  • Sound driver size: 11mm basss dirver
  • 50dB Active Noise Cancellation
  • Connection range: 10 m
  • 40ms super low latency
  • RealBoost dual drivers
  • 100% high purity diaphragm
  • Personalized audio algorithm
  • 6 mic call noise cancellation
  • Bluetooth V5.3
  • Charging interface: Type-c
  • Up to 40 Hours of playback
  • 10 mins charge for 7 hours of playback
  • Dual device connection 2.0
  • Smart touch controls
  • IPX5 water resistance

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Spuze
26 December 2023
REALME Casti Wireless Buds Air 5 Pro Global Astral Black Negru
Excelent

O pereche de casti superioare din punct de vedere calitativ multor alte branduri. Sunet puternic, clar si natural, bas bogat si plin de volum. ANC-ul este foarte bun, iar microfoanele incorporate isi fac treaba cu bine atat pentru convorbiri cat si pentru analiza sunetului ambiental. Stau relativ bine in urechi si nu deranjeaza dupa cateva ore de purtat. Bateriile atat ale castilor, cat si ale cutiei tin suficient de mult. Mai este si suportul soft, care face toate ajustarile fine pentru urechea fiecaruia. In principiu, un produs care isi merita banii.