MICROSOFT Consola Xbox Series X, 1TB SSD, Negru plus + Joc Forza Horizon 5 inclus
Produs nou, sigilat

MICROSOFT Consola Xbox Series X, 1TB SSD, Negru plus + Joc Forza Horizon 5 inclus

Produs nou, sigilat
2866.90 Lei (-249.00 Lei)
2617.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Comanda acest produs si primesti 26.18 puncte = 26.18 lei (cashback)
Descriere produs

Porneste in cea mai tare aventura a ta cu Xbox Seria X si Forza Horizon 5 Premium Edition.

Exploreaza peisajele vibrante si in continua evolutie ale lumii deschise din Mexic la bordul celor mai mari masini din lume cu 12 teraflopi de putere bruta de procesare grafica, DirectX ray tracing, un SSD personalizat si jocuri 4K.

Forza Horizon 5: Hot Wheels
Expansiunea Forza Horizon 5: Hot Wheels ii cheama pe toti soferii temerari sa se avante in parcul Horizon Hot Wheels, uimitor din punct de vedere vizual si antrenant, in norii de deasupra Mexicului. O cursa cu 10 masini noi si uimitoare pe cele mai rapide si extreme trasee concepute vreodata. Proiecteaza, construieste si impartaseste-ti propria aventura Hot Wheels.

Pachetul de bun venit Forza Horizon 5
Pachetul de bun venit Forza Horizon 5 include 5 masini speciale pre-tunate, un Player House, o subventie unica pentru a detine orice masina de la Salonul auto al jocului si 3 subventii unice pentru orice articol vestimentar comun sau rar.

Abonament VIP Forza Horizon 5
Abonamentul VIP Forza Horizon 5 ofera 3 masini exclusive Forza Edition, Crown Flair, obiecte de vanitate, Emote si Car Horn, Player House, recompense de cursa cu credit dublu, bonusuri saptamanale Super Wheelspins si multe altele pentru a da un impuls jocului tau si pentru a te face sa iesi in evidenta la Festivalul Horizon.

Consola detine un procesor Zen 2 cu opt nuclee, fiecare core ruland pana la 3,8 GHz. De asemenea, cei 16 GB de memorie RAM GDDR6, din care 10 GB ruleaza la 560 GB /s iar 6 GB la 226 GB /s si o unitatea grafica cu 12 teraflops putere de procesare si 52 de unitati de calcul permit consolei cu usurinta sa redea 4K complet, la 60 de cadre pe secunda, cu potentialul chiar de a atinge 8K. Xbox Series X are si DirectX ray-tracing, o caracteristica care introduce un nou model de iluminare mai natural, care poate concretiza jocurile si le poate reda mai exact ca niciodata.

Arhitectura sa inovatoare de racire in paralel permite experiente de joc uimitoare, cu o fidelitate si performanta grafica incredibile. Trei canale primare pentru debitul de aer gestioneaza caldura prin mai multi curenti pentru a controla mai eficient temperatura interna a subsistemelor consolei.

In ceea ce priveste spatiul de stocare de 1 TB, acesta este suficient pentru majoritatea scenariilor de utilizare. Poti incadra in jur de 18-20 de jocuri optimizate, fara a avea nevoie de spatiu de stocare extins. Totusi, daca doresti, se poate adauga oricand cardul de expansiune oficial Seagate Storage, care este efectiv acelasi SSD standard, dar conectat in spatele consolei sau, un hard disk extern USB 3.0 sau 3.1, conectat la unul dintre cele trei porturi, care insa nu va egala viteza celui original.

O caracteristica excelenta este si capacitatea de a transfera hard disk-urile externe si orice jocuri stocate pe acestea pe Xbox Series X, doar deconectandu-le de la consola veche si conectandu-le la cea noua. Este posibil ca jocurile sa aiba nevoie de o mica actualizare, dar apoi functioneaza fara a mai fi necesara nicio descarcare.

Impreuna cu consola, cablul de alimentare si cel HDMI, primesti in cutie si noul controler wireless Xbox, negru, care functioneaza cu doua baterii AA (incluse). Acesta este compatibil si cu consolele Xbox One, in timp ce versiunile mai vechi de manete sunt compatibile si cu noua consola. Singurele modificari principale dintre acesta maneta si predecesorul sau este butonul de partajare pe care il gasesti in mijloc si permite partajarea mult mai usoara a capturilor de ecran. D-Padul este, de asemenea, reproiectat sa fie mai ergonomic.

Continutul tau digital va fi livrat direct pe consola ta in timpul configurarii; nu este nevoie de coduri. Tot continutul digital inclus va fi atasat primului cont Microsoft care il rascumpara.

  • Cod MemoX: 80741
  • Cod EAN: 196388146369
In stoc
Procesare comanda estimativ 1-2 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Extinde garantia
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 96 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Specificatii

  • Dimensions: 5.94 x 5.94 x 11.85 in (15.1 x 15.1 x 30.1cm)
  • Weight: 9.8 lbs (4.4kg)
    Sound:
  • Dolby Digital 5.1
  • DTS 5.1
  • Dolby TrueHD with Atmos
  • Up to 7.1 L-PCM
  • Gaming resolution: True 4K
  • High Dynamic Range: Up to 8K HDR
  • Optical Drive: 4K UHD Blu-Ray
  • Performance target: Up to 120 FPS
  • HDMI features: Auto Low Latency Mode. HDMI Variable Refresh
  • Rate. AMD FreeSync.
  • Internal storage: 1TB Custom NVME SSD
  • Processor model AMD Ryzen Zen 2 7nm
  • Includes game (Forza Horizon 5 Standard Edition), Forza Horizon 5: Hot Wheels Expansion, VIP, Forza Horizon 5 Car Pass, the Welcome Pack and Forza Horizon 5: Expansion Two (once it becomes available)

     


     

     

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Eugen
13 March 2024
MICROSOFT Consola Xbox Series X 1TB + Joc Forza Horizon 5 Negru
Foarte multumit

Consola este ușor de instalat și de folosit, are un design elegant și o performanță extraordinară.


Gigi
7 March 2024
MICROSOFT Consola Xbox Series X 1TB + Joc Forza Horizon 5 Negru

Consola îți permite să te bucuri de jocuri la o calitate grafică impresionantă, cu o viteză remarcabilă, iar jocul este superb, te duce într-o aventură plină de adrenalină prin Mexic