SAMSUNG Casti Wireless Bluetooth Galaxy Buds Live, Microfon, Control Tactil, Active Noise Cancellation, Voice Pickup Unit, Mystic Black Negru
Produs nou, sigilat

SAMSUNG Casti Wireless Bluetooth Galaxy Buds Live, Microfon, Control Tactil, Active Noise Cancellation, Voice Pickup Unit, Mystic Black Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.24 puncte = 3.24 lei (cashback)
Descriere produs
Fa cunostinta cu noile casti Galaxy Buds Live Mystic Black!

Design-ul fara precedent, care atrage priviri al Galaxy Buds Live iese in evidenta chiar si cand acestea sunt purtate in urechi. Galaxy Buds Live se potrivesc pefect in interiorul urechii, oferindu-ti confort pentru intreaga zi. Designul ergonomic este perfect si non-intruziv, avand doua dimensiuni disponibile pentru o mai buna potrivire. Asadar, poti face naveta la birou, merge acasa la un prieten si multe alte activitati, fara sa scoti castile din urechi.

Prima tehnologie de anulare activa a zgomotului (ANC) pentru modul deschis disponibila pentru veritabilele casti wireless Galaxy tine zgomotul la distanta, dar permite accesul intregii lumi inauntru. Reduce zgomotul de fundal fara a omite ceea ce este important, cum ar fi vocile si anunturile, pentru a auzi mai mult din ce te intereseaza - toate acestea cu o simpla apasare lunga pentru activare. Anularea zgomotului activ (ANC) pe Galaxy Buds Live a primit verificarea UL pentru reducerea zgomotului de fundal cu pâna la 97% în benzile cu frecventa joasa.

Simte-te ca si cum ai fi in primul rand sau participi la un eveniment de o si mai mare anvergura. Difuzoarele de 12mm cu sunet creat de AKG lucreaza impreuna cu designul ergonomic al Galaxy Buds Live pentru a furniza un sunet amplu, in timp ce driver-ul mare si canalul pentru bas ajuta la emiterea unui bas profund cu flux de aer care permite sunetului sa curga perfect.

Activarea vocala Bixby este pregatita de fiecare data cand efectuezi un apel. Se activeaza la sunetul vocii tale, permitandu-ti sa controlezi telefonul fara a ridica vreun deget. Gestioneaza-ti apelurile, ajusteaza volumul sau verifica starea vremii in timp ce esti in miscare. Tu vorbesti, iar Bixby asculta.

Integrarea Spotify cu Galaxy Buds Live iti permite sa atribui o comanda rapida pe telefon. Atinge si mentine timp de o secunda pentru a te conecta imediat la toate listele tale de redare favorite. Jumatate de milion de podcast-uri si 50 de milioane de melodii sunt acum la o atingere distanta de tine.

Cu trei microfoane incorporate si un accelerometru obtii cea mai buna calitate a apelurilor cu veritabilele casti wireless. Voice Pickup Unit simte cand maxilarul tau se misca si, pe masura ce maxilarul vibreaza, aceste date sunt transformate in semnale vocale pentru a oferi o calitate superioara a sunetului, chiar si printre zgomot.

Cu Buds Together este suficient sa conectezi ambele Galaxy Buds Live, ale tale si ale unui prieten, la telefonul tau si puteti asculta impreuna piesele favorite revenite la moda. Muzica continua la nesfarsit, pe ambele dispozitive.

Conecteaza cu usurinta castile la celelalte dispozitive Samsung prin intermediul contului tau Samsung. Descarca aplicatia Galaxy Wearable pe Android sau aplicatia Samsung Galaxy Buds pe iOS si asociaza-ti dispozitivele inteligente prin Bluetooth. Seteaza Galaxy Buds Live in modul asociere langa un computer si lucreaza la capacitate maxima. Utilizeaza aplicatia Swift Pair de la Windows 10 pentru o modalitate de conectare mai usoara si simpla a celor doua dispozitive.

Ramai conectat la sunet cand muncesti, te joci si mult timp dupa, cu bateria de lunga durata a Galaxy Buds Live: pana la 6 ore de ascultare non-stop si pana la 21 de ore de autonomie a bateriei cu ajutorul suportului de incarcare.
  • Cod MemoX: 43070
  • Cod EAN: 8806090700804
  • Cod Producator: R180
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Bluetooth® Version: Bluetooth v5.0
  • Bluetooth Profiles: A2DP, AVRCP, HFP
  • Compatible Specification of Smartphone: Android 5.0 ↑ , 1.5GB ↑ / iPhone 7 ↑, iOS 10 ↑
  • Sensors: Accelerometer, Gyro, Infrared, Hall, Touch, Grip, VPU
  • Earbud Dimension (W x H x D):27.3 x 16.5 x 14.9 mm
  • Earbud Weight: 5.6 g
  • Case Dimension (W x H x D): 50.2 x 50.0 x 27.8 mm
  • Case Weight: 42.2 g
  • Battery Capacity(mAh, Typical): 65
  • Typical Usage Time (Hours): 6 Hours
  • Battery Capacity (Earbud): 60
  • Battery Capacity (Case): 472
  • Talk Time: 4.5 Hours
  • Number of MIC (per Earbud): 3
  • Services and ApplicationsBixby Connection:Yes
  • Voice Guidance:N/A,
  • Speed Charge: Yes
  • Active Noise Cancellation: Yes

Review-uri (18 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.72 (18 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Dragos
23 July 2023
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru

Le-am luat pentru avion, si pentru zoom, sunt foarte bune pt asta. Nu imi place sa imi pun casti gen "dopuri de urechi" si sa vorbesc. Se aude vocea altfel si pare ciudat.


Cătălin
1 June 2023
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Recomand!

Excelent!


Ionut
9 February 2023
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Conform descrierii

Foarte multumit. Baterie , sunet, interactiune.


Silviu Andrei
19 October 2021
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Recomand

Bateria in combinatie cu carcasa, sunt uimitoare. O sa uiti cand le-ai incarcat ultima oara. Foarte Usoare. Nici nu sti ca le porti. Apelurile sunt excelente iar cel ce te apeleaza habar nu are ca esti pe microfoanele de la casti. In general o experienta foarte placuta, chiar daca la inceput eram suspicios. Merita toti banii. Frecventele se aud binisor si castile au tot ce le trebuie unui meloman.


Dorian
27 May 2021
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Foarte multumit

Le am de 2-3 saptamani, sunt confortabile si daca le porti cu orele, sunetul e clar, cu bas puternic, bateria tine mult. Am dezactivat touch control deoarece il atingeam aiurea cand le luam sau puneam in urechi.


X
4 May 2021
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Produs foarte bun

Îmi place acest format de căști și având toate produsele de la Samsung, beneficiez la maxim de calitățile acestora.


Cosmin
3 February 2021
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru

Prima mea impresie despre aceste căști a fost destul de plăcută , nu mă așteptam să se audă , simtă , arăte atât de bine . Chiar este un produs reușit . Forma acestor căști este una destul de ciudățică , insă destul de smart din punctul , meu de vedere. Stau foarte bine in ureche (deși ai avea senzatia ca ar cadea, nu o sa se intample asta) partea audio destul de impresionant as zice (la 520 de lei) . Overall este un best buy , pachetul acesta chiar este surpinzator de bun.


Laurentiu
22 January 2021
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Excelente!

Se conecteaza foarte facil atat in ecosistemul Android cat si la produse apple sau chiar la laptop (utlilizez un Lenovo cu Windows 10). Se comporta excelent in teleconferinte si in cursul apelurilor uzuale, neavand din partea interlocutorilor informatii ca ma aud incet/infundat/etc.. Necesita putin timp de acomodate cu parte de comanda prin atingere. Aveam emotii in privinta modului in care se vor "aseza" in ureche. Nicio problema aici. Pentru forma urechilor mele sunt la fix. Se potrivesc bine si fetelor din familia mea, adica si in urechi mai mici. Muzica se aude fantastic, in special EDM. Egalizatorul presetat (6 pozitii) din aplicatie iti permite sa ajustezi tonurile dupa preferinta. Nu am simtit nevoia de setari mai multe. Functia de ANC e de forma, dar nu pentru asta le-am cumparat, intrucat am si o pereche de Sony Overyear care fac exact asta. Super comode si facil de utilizat zilnic.


Alexandru
6 January 2021
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Bun

Un singur minus e sunetul in casti cand reglezi volumul direct de pe ele. Atat, in rest sunt misto! Recomand.


Iuliana
30 December 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Super

Le-am comandat pt soțul meu, a durat cam mult expedierea, după ce au fost expediate mi-au ajuns in următoarea zi, însă pana au fost expediate a trecut o săptămâna, timp in care am stat cu stres dacă i se vor potrivi, deoarce are urechile micuțe și e foarte sensibil la orice fel de casti. Astea ii vin perfect, nu il deranjează deloc, le folosește pt gaming și apeluri sunt extraordinare, au meritat banii.


Marius
10 December 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Excelent

Produsul a ajuns foarte repede,se prezintă impecabil,sunet bun,si mai bun daca ai muzica necomprimata. Ce este de reținut,căștile nu sunt pt orice ureche,pt cei cu urechile mici va vor fi incomode,pt ca nu are nimic ajustabil pe ureche,vor sta în ureche pe sistemul de încărcare magnetic unde are un pic de silicon dar presează tare în cartilaj si după 30de minute devin insuportabile . Pt cei cu ureche mai mari vor fi o placere sa le purtați.


Gabi
7 December 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Super multumit

Comode, practice, usoare...


Florin
4 December 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru

In general de calitate dar pierd semnalul la o distanta mica 3-4 metri


Nu stiu cu ce telefon le folosești dar pe note10 plus nu pierde din semnal nici prin pereți
Marius Apostolina 10 December 2020

Adrian
1 December 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Super

Una peste alta, niste casti super. Bass-ul este foarte ok pt asemenea casti. Bineinteles finisaje de calitate, tipice Samsung.


Parvu
13 November 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Multumit

Super cool...


Ionut Cristian
21 October 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru
Merita

Spre drumul cel bun.


Sorin
1 October 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru

Excelent sunet.


Emanuel
26 May 2020
SAMSUNG Casti Wireless Galaxy Buds Live Mystic Black Negru

Se cunoaste calitatea samsung chiar de la prima folosire, recomand