XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Produs nou, sigilat

XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 19.5 puncte = 19.5 lei (cashback)
Descriere produs
Aspiratorul inteligent Xiaomi Roborock 2  este un gadget performant, cu ajutorul caruia curatenia va deveni o activitate mult mai usoara.

Cu o putere totala de 58 W si cu o absorbtie de 2000 PA, aspiratorul va avea grija ca fiecare centimetru din casa ta sa fie impecabil, lipsit de praf sau acarieni. Roborock 2 poate functiona in mod Edge sau Zigzag, fiind capabil sa ocoleasca obstacolele. Bateria de 5.200 mAh asigura o functionare de 2.5 ore.

Dupa incheierea curateniei, poti sa golesti compartimentul cu praf si optional sa cureti si filtrul. O functie inovatoare a aspiratorului Xiaomi este posibilitatea de a fi controlat de la distanta prin intermediul aplicatiei Mi Home.Astfel, poti sa setezi aspiratorul sa inceapa curatenia, sa-i vezi progresul  sau sa schimbi modurile de curatare.

Aspiratorul inteligent Xiaomi Roborock 2  are un design modern, discret si se potriveste in orice decor. Este realizat din materiale premium, care-i asigura o functionare indelungata.
  • Cod MemoX: 194888
  • Cod EAN: 6970995780222
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Power: 58W
  • Suction: 2000 Pa
  • Dimensions: 353×350×96,5mm
  • Weight: 3.5 kg
  • Battery capacity: 14.4V / 5200mAh

Review-uri (9 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.89 (9 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Claudia
4 December 2020
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb

Dupa ce ii istalezi aplicatia face treaba buna, doar ca trebuie sa ii iei din cale scaunele, altfel se tot invarte pe dupa picioarele lor. Covoarele inchise la culoare si pufoase nu ii plac, le evita, pare-se. In rest, aspira si sterge fb.


Rolea
17 January 2020
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Senzational

Este foarte practic ,il folosesc la 2-3 zile si de fiecare data raman uimita cat de bine curata ,mopul e bun pt praf mai mult ,mai putin sa curete efectiv dar isi face treaba.Un gadget senzational ,da dependenta! Apropo la mine curata si covoarele negre fara probleme,nu sunt groase ,sunt din piele dar sincer nu am nicio problema in sensul asta.Recomand !


Cristian
27 September 2019
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Recomand

După aproape o luna de folosire, pot spune ca este peste așteptări.


Luca
26 August 2019
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Excelent

Super tare! Il am de 2 saptamani si sunt f multumit! Imi place de ideea de a ma întoarce acasa si sa nu mai trebuiască sa dau cu aspiratorul. Merita.


Tudor
17 February 2019
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Super robotul, recomand 100% !!

Cum au mai zis multi singurul regret a fost ca nu l-am cumparat mai devreme. Robotul aspira (doar) unele chestii mai bine decat cu aspiratorul normal restul cam 85-90%. Sa va explic de ce consider acest lucru. E migalos trece de mai multe ori prin anumite zone, poti chiar sa ii dai din aplicatie sa treaca de mai multe ori prin acelasi loc. Fiind foarte jos si "scarmanand" bine covorul cu peria lui ridica particule fire par minuscule etc care nici nu le vezi cu ochiul liber. Covorul e impecabil, cel putin asa pare cu ochiul liber, curat zi de zi si de fiecare data cand termina curatenia si merge la casuta cutia e plina si trebuie golita (aproximativ 30 mp pe unde poate intra, nu puneti toata suprafata casei). E drept cutia e putin micuta dar asta nu ma deranjeaza, daca ar fi fost cu 50% mai mare care era diferenta? Tot trebuia golita dupa fiecare aspirare. Asa a incaput bateria aia inepuizabila. Cu mopul l-am folosit doar pe gresie pana acum, contrar recomandarii producatorilo am pus cativa picuri de solutie de gresie in recipient si pot sa zic ca face o treaba decenta. Aici intr-adevar nu se compara cu mopul normal, e o laveta care sterge putin umed. Dar e decent, pentru a curata pete usoare sau a mentine mai mult timp curatenia in casa. Aplicatia e destul de ok. Momentan harta casei e doar in versiune beta, o mai pierde din cand in cand dar aia nu e problema mare. Nu poate salva momentan doar un nivel de casa probabil in viitor vor putea sa fie salvate mai multe. De praguri trece foarte usor, fara prag metalic pana la 2cm cu prag metalic (ca un fel de rampa) trece usor si 2.8-3 cm. ATENTIE robotul nu aspira covoare negre sau cu zone negre. Aveam intr-o camera un covor care avea pete negre si un contur mai gros negru. Nu voia sa intre in acea camera zicandu-mi dupa cateva incercari cum ca a terminat curatenia si pleaca la casuta. Am schimbat covorul. Nu stiu pe parchet negru sau gresie neagra ce face nu am. Eu am parchet maro inchis (nevasta ii zice venghe eu nu stiu ce-i aia) merge fara probleme pe el. In camera in care am schimbat covorul am luat semi fluffy, merge perfect pe el. Sa nu va asteptati ca sa traga usi sa va stearga praful pe mobila sa faca cartofi prajiti sau sa omoare amantul nevestei :P , e un aspirator nu terminator.Pt mai multe detalii gasiti zeci de filmulete pe youtube facute de clienti, revieweri si producator. E mai bun ca in filmulete. Merita toti banii, daca maine s-ar strica si nu ar avea garantie as lua altul.


Sergiu
17 February 2019
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Excelent

Folosesc aspiratorul de jumatate de an...sunt foarte multumit de el...foarte usor de folosit si aplicatia este foarte usor de butonat...isi face treaba pentru curatenia de zi cu zi...eu am pisica si strange tor parul lasat prin casa(am ramas uimit cand a aspirat prima data o mana de par care nu se vedea)..poti folosii si mopul si sterge dupa el....pentru curatenia de zi cu zi este super...trece peste praguri cam de 2 degete de groase...nu aspira covoare cu par lung...cu cele normale nu are probleme


Adrian
11 January 2019
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Bun pentru o casa fara covoare sau doar covoare cu fir mic

PRO - setup foarte usor; - se poate conecta cu Google Assistant; - nu este foarte zgomotos; - pastreaza o curatenie decenta pe parchet, gresie si covoare cu fir mic; - o buna scanare a locului de curatat. CONTRA - se incurca in covoare pufoase, cu fir lung; - mai scapa cate un pic de praf (devine un pic mai bun dupa cateva folosiri) - nu inlocuieste aspiratorul clasic; - un pic cam scump (desi la QuickMobile e cel mai bun pret din RO). Concluzii: este un gadget si trebuie tratat ca atare. Fara asteptari nerealiste (desi la o casa doar cu parchet, gresie si covoare cu fir scurt este destu de util).


Stan
17 December 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Excelent

Un produs care intr-adevar iti face viata mai usoara. Merita toti banii!


Ovidiu
14 October 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock 2 Alb
Recomand

Detin acest aspirator de 2 luni si nu am ce sa ii reprosez. Vine in pachet cu un filtru de rezerva, il recomand pentru viteza si prformantele de aspirare.


Excelent!
Alina Cristina Ojica 14 April 2019