HAYLOU Smartwatch LS10, Waterproof IP68, Bluetooth 5.0, senzor de ritm cardiac, senzor de mișcare, senzor de oxigen din sânge - RT2
Produs nou, sigilat

HAYLOU Smartwatch LS10, Waterproof IP68, Bluetooth 5.0, senzor de ritm cardiac, senzor de mișcare, senzor de oxigen din sânge - RT2

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.88 puncte = 1.88 lei (cashback)
Descriere produs
Haylou RT2 are un design modern si elegant, cu un ecran rotund, tactil si prezinta in partea laterala 2 butoane fizice care sunt folosite pentru a porni sau opri smartwatch-ul sau pentru a controla modurile sportive. Corpul subtire si usor al acestuia este fabricat din aluminiu de inalta calitate, fapt datorita caruia cantareste doar 55 g si, prin urmare, nu va pune nicio presiune asupra incheieturii mainii tale.

Fie ca esti  un simplu alergator, iti doresti sa iti depasesti propriile limite sau pur si simplu iti face placere sa iesi la plimbare, ceasul te va ajuta sa iti monitorizati activitatile si sa fii mereu la curent cu detalii legate de sanatatea ta. Acesta iti pune la dispozitie un total de 12 moduri de sport, care includ alergarea in aer liber, mersul pe jos in ritm alert, ciclismul, catararea, spinning-ul, yoga, alergarea in interior, antrenamentul in aer liber, baschetul, fotbalul sau canotajul. Pentru fiecare dintre aceste activitati, Haylou RT2 iti pune la dispozitie o varietate de masuratori. Cele mai comune pe care le vei intalni sunt timpul de exercitii, ritmul cardiac, distanta parcursa, ritmul mediu, numarul de pasi sau numarul de calorii arse, smartwatch-ul devenind astfel antrenorul sportiv ideal pe care il vei avea mereu la indemana.

Daca esti adeptul unui stil de viata sanatos si vrei sa tii totul sub control, atunci cu ajutorul acestui smartwatch iti vei putea monitoriza nivelul de oxigen din sange si ritmului cardiac pe tot parcursul zilei pentru a fi la curent cu modificarile care apar si pot duce la afectarea sanatatii tale. De asemenea, vei primi memento-uri pentru a te plimba sau a face exercitii de respiratie pentru a te elibera de stres si a-ti relaxa mintea si corpul. Pe parcursul noptii, ai posibilitatea de monitorizare a a somnului, unde smartwatch-ul va inregistra automat orele si conditiile de somn.

Haylou RT2 are o baterie de 300 mAh care ii ofera o durata de utilizare de  pana la 20 de zile cu o singura incarcare, in modul de utilizare de baza, sau, daca folosesti ceasul 24 de ore pe zi, bateria va rezista pana la 12 zile cu o singura incarcare.
  • Cod MemoX: 66986
  • Cod EAN: 6971664931358
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Main body size: 45.7 * 45.7 * 12.1 mm
  • Strap width: 22 mm
  • Watch weight (with strap): 55 g
  • Display screen: 1.32"" TFT display
  • Resolution: 360x360px
  • Bluetooth connection: Bluetooth V5.0
  • Sensor: Heart rate sensor, motion sensor, blood oxygen sensor
  • Battery capacity: 300 mAh
  • System requirement: Android 6.0 and above, iOS 11.0 and above.
  • Supported functions will vary with different watches, mobile phones, and countries.
  • Waterproof grade: IP68

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Ovidiu Adrian
31 January 2023
HAYLOU Smartwatch (RT2) LS10

Este exact ca si in descriere


CASANDRA
8 December 2022
HAYLOU Smartwatch (RT2) LS10
Recomand

Este performant, se conectează ușor la telefon. Îl recomand!!!


S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI...