IROBOT Aspirator Robot Roomba 980
Produs nou, sigilat

IROBOT Aspirator Robot Roomba 980

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 42.26 puncte = 42.26 lei (cashback)
Descriere produs

Roomba 980 este un aspirator inteligent, care te va ajuta sa te bucuri de o casa curata fara niciun efort. Acesta este cel mai performant aspirator din seria de roboti 900, de la iRobot.

Acesta poate fi controlat prin intermediul aplicatiei iRobot Home, chiar si de la distanta. Astfel, poti programa cand sa inceapa curatenia printr-o simpla apasare de buton. Aspiratorul dispune de un sistem de curatenie in trei trepte Aero Force, care mareste eficienta aspirarii cu pana la 50%. Atunci cand ajunge pe un covor, functia Boost Carpet creste automat viteza de aspirare, astfel incat mizeria sa fie indepartata in totalitate. Sistemul de navigare iAdapt 2.0 ajuta ca aspiratorul sa se ghideze prin camera si sa evite obstacolele. Sistemul Wall Follow asigura curatenia desavarsita de-a lungul peretilor, mobilei sau locurilor greu accesibile.

Fiecare detaliu al constructiei acestui aspirator a fost gandit astfel incat sa se adapteze perfect nevoilor tale. Astfel, acesta este capabil sa evite incalcirea in cabluri sau caderea pe scari. Functia Dirt Detect permite detectarea zonelor foarte murdare, unde este cazul sa insiste pentru curatenie. In cazul in care ai varsat o cutie de cereale in bucatarie, poti activa modul Spot, care permite curatenia locala, pe o suprafata de un metru in diametru.

Roomba 980 poate sa depaseasca praguri sau denivelari cu inaltimea de pana la 2 cm, astfel ca poate curata o suprafata mai mare. Aspiratorul este potrivit pentru toate tipurile de podele, de la parchet, la gresie sau linoleum. Bateria incorporata permite ca aspiratorul sa curete 185mp, aproximativ 120 de minute, cu o singura incarcare. Daca este cazul, robotul se va intoarce la dock-ul de incarcare pentru cateva minute, apoi va continua curatenia.

Aspiratorul Roomba 980 de la iRobot are un design minimalist si se potriveste in orice decor. Astfel, este un gadget performant si extrem de util.

  • Cod MemoX: 161273
  • Cod EAN: 885155007339
  • Cod Producator: R980040
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Robot Dimensions (DIA x H): 35.1 cm x 9.2 cm
  • Robot Weight: 4.0 kg
  • Charge Time: 3 hours
  • Filter Type: HEPA-Style*
  • Battery Run Time: up to 2 hours**
  • Battery Type: Lithium Ion
  • Bin Volume: 0.6 litre
  • Floor Size: up to 185 m2
  • Threshold Clearance: 1.6 cm

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

JURCUT
24 September 2018
IROBOT Aspirator Robot Roomba 980
un robot care chiar lucreaza

se poate usor seta si porni de pe iPhone si isi face lucrul bine doar are nevoie de ajutor sa golesti gunoiul cam des poate pentru ca avem 6 covoare de diferite texturi


Valentin
23 May 2018
IROBOT Aspirator Robot Roomba 980
Excelent

un produs exceptional