DYSON Aspirator Cyclone V10 Absolute Plus Maro
Produs nou, sigilat

DYSON Aspirator Cyclone V10 Absolute Plus Maro

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 25.5 puncte = 25.5 lei (cashback)
Descriere produs

Dyson v10 Absolute + este cel mai recent aspirator fara fir de la Dyson cu 3 niveluri de putere si un filtru lavabil. Acesta este alimentat de motorul digital Dieson V10 care se roteste pana la 125.000 RPM pentru a ajuta la generarea unei puteri mari de aspiratie. Datorita bateriei cu nichel-cobalt-aluminiu, aspiratorul poate fi utilizat pana la 60 de minute sau chiar mai mult.

Aspiratorul are un design inteligent, motoroul, recipientul si ciclonul sunt aliniate pentru a genera in mod eficient o putere mai mare de aspiratie. Puteti alege unul din cele 3 niveluri diferite de aspiratie, in functie de nevoile curente. Compartimentul de gunoi al aspiratorului Dyson V10 Absolute Plus foloseste un nou mecanism "point and shoot" pentru a goli praful si resturile intr-o maniera mai sigura si mai igienica. In plus, noul sistem de filtrare asigura ca 99,97% din particulele de praf raman blocate in vacuum. Dyson V10 Absolute Plus poate fi transformat rapid intr-un dispozitiv de curatare cu vacuum portabil, atunci cand trebuie sa ajungeti la puncte dificile, iar diferitele perii si unelte va permit sa curatati eficient zonele delicate.

  • Cod MemoX: 194481
  • Cod EAN: 5025155036372
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Dimensions: 250 x 1249 x 259mm (H x L x W)
  • Cyclone technology: 14 concentric array cyclones
  • Filtration: Advanced whole machine filtration
  • Cleaner Head: Direct drive cleaner head, Soft roller cleaner head
  • Weight: 2.68KG

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Virgil
8 January 2019
DYSON Aspirator Cyclone V10 Absolute Plus Maro
Super

Am aspirat deja cu el toata casa,(145 mp.)de doua ori. Aspira mult mai bine decat m-am asteptat si accesoriile cu diferite functii si multe dimensiuni sunt de mare ajutor.Mentionez ca nu am covoare,asadar acumulatorul nu s-a descarcat de tot. Mi-ar fi placut ca peria pentru gresie/parchet sa fie cu vreo 5-6 cm.mai lata,in felul acesta aspiratul casei ar fi mers mult mai repede.Latimea periei este singurul minus pe care l-am gasit.In rest doar de bine si super bine! Multumesc Quickmobile,pt.promptitudine si seriozitate!